Скајвокер ПУР

2022-08-21T19:57:59+00:00

Оваа висококвалитетна полиуретанска подна стапка е позната по својата врвна удобност и долготрајност. Клучна карактеристика на перформансите за топлинска изолација се должи на е [...]

Sanitop

2019-06-19T22:10:11+00:00

Опис на производот Обезбедува основна удобност и спречува пролизгување во влажни подрачја. Фабрички заоблени  рабови на сите 4 страни за лесен пристап со колички. Изработени [...]

Cusion Trax

2019-06-10T20:27:47+00:00

Опис на производот Суви средини – високофреквентни работни средини. Најпродаваната  во Европа стапка против  замор со ергономски карактеристики. Работна површина составена о [...]

Kleen Thru Plus

2019-06-19T22:06:20+00:00

Опис на производот Целосно гумена стапка специјално дизајнирана за професионална употреба во барови и кујни. Неоргански антимикробни карактеристики се вградени за да го инхи [...]

Go to Top