Опис на производот

Целосно гумена стапка специјално дизајнирана за професионална употреба во барови и кујни. Неоргански антимикробни карактеристики се вградени за да го инхибираат растот на бактериите, како што се E-coli и Staphylococcus Aureus.

Kleen-Thru Plus располага со еластична нитрилна гумена конструкција која го олеснува заморот на долготрајно стоење на влажни работни места, во кујната или зад барот, а исто така помага да се спречи кршење. Текстуралната површина нуди сигурно подножје а специјално поставените отвори придонесуваат за дренажа и чистота. Масла и маснотии нема да ја нарушат целосно гумената конструкцијата. Kleen-Thru Plus има ниски профили за да го олесни сообраќајот со колички. Намалената тежина овозможува лесно ракување и чистење.

Зошто да изберете Kleen-Thru plus?

  • 100% нитрилна гума
  • Антибактериските својства го прават идеален за сместување на кујната
  • Ребрест површина со отвори за одводнување
  • Отпорен на лизгање
  • Отпорност на ниска температура -30 ° C
  • Отпорен на масло и хемикалии
  • Произведено во Европа