ТЕЛЕФОН

+389 78 44 25 44

ЕМАИЛ

globalservice.mk@gmail.com

РАБОТНО ВРЕМЕ

08:00 – 16:00

ТЕЛЕФОН

РАБОТНО ВРЕМЕ

08:00 – 16:00

ПОСВЕТЕНИ НА КВАЛИТЕТОТ

Нашиот индивидуален пристап кон секој клиент, придонесува за креирање на уникатни производи и услуги создадени за специфичните потреби на секој бизнис. Од канцеларии, преку фабрики, хотели, кафетерии, ресторани, сали за свадби до јавни установи…….

Обезбедете целосна хигиена во Вашиот простор!

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Сакте да добиете понуда за некој од нашите производи? Пополнете ја формата и ние ќе ве контактираме

    Error: Contact form not found.