Блог2019-06-10T19:55:27+00:00

НОВОСТИ / БЛОГ

Прочитајте ги најновите вести поврзани со хигиената во вашите простории, како и со производите кои ги нуди нашата компанија.

Кој метод на сушење на рацете е супериорен?

септември 23rd, 2019|

Речиси без исклучок, сите јавни тоалети што ги посетуваме имаат сушачи со топол воздух, честопати со знаци што укажуваа дека овие се опција за заштита на животната средина. Секогаш ске [...]

Подни стапки: Гумена или винилна подлога, која е разликата,кои се подобри?

септември 23rd, 2019|

Подни стапки (облога): Гума или винил? Комерцијални подни стапки (облоги) најчесто се прават со два многу различни материјали: гума или  винил. Гума и винил се и основни состојки во тр [...]

КАКО ДА ПОСТИГНЕТЕ ПОГОЛЕМА ЕФИКАСНОСТ КАЈ ВАШИТЕ ВРАБОТЕНИ СО КОРИСТЕЊЕ НА ЕРГОНОМСКИ ПОДНИ ОБЛОГИ ПРОТИВ ЗАМОР

септември 23rd, 2019|

Предности на подните облоги против замор  Против-замор подните облоги доаѓаат во различни видови и материјали за индустриски или комерцијални апликации. Најчесто анти замор подните обл [...]

Како да одберете ергономска подна облога (стапка) против замор за работните позиции?

септември 23rd, 2019|

Постојат многу видови на ергономски подни облоги кои се продаваат како подни облоги (стапки) "против замор". При изборот на подни ергономски подлоги разгледајте го следново: Знајте ја [...]

Зошто да се користат ергономски подни облоги против замор?

септември 23rd, 2019|

Против-замор подните облоги  често се користат за намалување на нарушувања на нозете и долните екстремитети за работниците кои стојат или прават кратки движења на една позиција подолг [...]

15ти ОКТОМВРИ СВЕТСКИ ГЛОБАЛЕН ДЕН ЗА МИЕЊЕ НА РАЦЕ-ЗДРАВЈЕ И ХИГИЕНА ПРЕД СЕ!!!

септември 23rd, 2019|

Со оваа статија би сакале да ви објасниме зошто е важно да се одржува хигиената на рацете.  15 октомври е Глобален ден за миење на  раце, годишна кампања која се слави на глобално ниво [...]

Load More Posts