Блог2019-06-10T19:55:27+00:00

НОВОСТИ / БЛОГ

Прочитајте ги најновите вести поврзани со хигиената во вашите простории, како и со производите кои ги нуди нашата компанија.

Факти за ергономски подни облоги

февруари 19th, 2023|

Ергономските стапки нудат поддршка и удобност на вашите стапала, нозе и грб, што го намалува уморот и дис комфорот поради продолжено стоење на тврди површини. Ергономските стапки помаг [...]

Придобивки од користење на пена за миење раце

октомври 25th, 2020|

Во последниве години, пена-сапуните драматично ја зголемија популарноста во на европскиот пазар. Постојат неколку предности што ги содржи сапунскиот пена во однос на традиционалниот те [...]

Тоалет хартија и Бришачи за раце

октомври 25th, 2020|

Која е разликата во хартијата која за користи за производство на Тоалет хартија и Бришачи за раце За да се унапреди распаѓањето на хартијата во септички јами или дренажа, користената х [...]

Добрата хигиена е работа на сите нас.

октомври 25th, 2020|

Добрата хигиена е работа на сите. Сега влегуваме во нов стандард за хигиена каде што, како резултат на влијанието на КОВИД-19, хигиената веќе не може да се става настрана. Напротив, до [...]

Кратка историја на нитрилната гума

јуни 20th, 2020|

Нитрилната гума Nitrile butadiene rubber, како стирен-бутадиен гума и други синтетички еластомери (еластични полимери), е производ на истражување што се одвивал за време и помеѓу двете [...]

Зошто да се поставуваат професионални гумирани подни Стапки (облоги)

јуни 20th, 2020|

Нешто навидум толку мала работа е апсолутно неопходна за сите бизниси. Еве зошто: Подните стапки ги штитат вашите клиенти и вработени од несреќи од лизгање и паѓање. Лизгањето се случу [...]

Име

Go to Top