Блог2019-06-10T19:55:27+00:00

НОВОСТИ / БЛОГ

Прочитајте ги најновите вести поврзани со хигиената во вашите простории, како и со производите кои ги нуди нашата компанија.

Дезинфекциона бариера за обувки

јуни 19th, 2020|

Соочувајќи се со новата реалност и потребата од дезинфекциони бариери за обувки, започнавме потрага по решението кое ќе биде најефикасно, најбезбедно а воедно да биде и стилски изведен [...]

ФАКТИ ЗА СТАПКИ

јануари 30th, 2020|

Механички ефекти Собирање на 1.32мм нечистотија на телата за греење или ладење може да ја намали ефикасноста за 21%. (Агенција за заштита на животната средина) Нечистотија и прашина пр [...]

Кој метод на сушење на рацете е супериорен?

септември 23rd, 2019|

Речиси без исклучок, сите јавни тоалети што ги посетуваме имаат сушачи со топол воздух, честопати со знаци што укажуваа дека овие се опција за заштита на животната средина. Секогаш ске [...]

Подни стапки: Гумена или винилна подлога, која е разликата,кои се подобри?

септември 23rd, 2019|

Подни стапки (облога): Гума или винил? Комерцијални подни стапки (облоги) најчесто се прават со два многу различни материјали: гума или  винил. Гума и винил се и основни состојки во тр [...]

КАКО ДА ПОСТИГНЕТЕ ПОГОЛЕМА ЕФИКАСНОСТ КАЈ ВАШИТЕ ВРАБОТЕНИ СО КОРИСТЕЊЕ НА ЕРГОНОМСКИ ПОДНИ ОБЛОГИ ПРОТИВ ЗАМОР

септември 23rd, 2019|

Предности на подните облоги против замор  Против-замор подните облоги доаѓаат во различни видови и материјали за индустриски или комерцијални апликации. Најчесто анти замор подните обл [...]

Како да одберете ергономска подна облога (стапка) против замор за работните позиции?

септември 23rd, 2019|

Постојат многу видови на ергономски подни облоги кои се продаваат како подни облоги (стапки) "против замор". При изборот на подни ергономски подлоги разгледајте го следново: Знајте ја [...]

Име

Go to Top