Блог2019-06-10T19:55:27+00:00

НОВОСТИ / БЛОГ

Прочитајте ги најновите вести поврзани со хигиената во вашите простории, како и со производите кои ги нуди нашата компанија.

Зошто да се користат ергономски подни облоги против замор?

септември 23rd, 2019|

Против-замор подните облоги  често се користат за намалување на нарушувања на нозете и долните екстремитети за работниците кои стојат или прават кратки движења на една позиција подолг [...]

15ти ОКТОМВРИ СВЕТСКИ ГЛОБАЛЕН ДЕН ЗА МИЕЊЕ НА РАЦЕ-ЗДРАВЈЕ И ХИГИЕНА ПРЕД СЕ!!!

септември 23rd, 2019|

Со оваа статија би сакале да ви објасниме зошто е важно да се одржува хигиената на рацете.  15 октомври е Глобален ден за миење на  раце, годишна кампања која се слави на глобално ниво [...]

ПОДНИ СТАПКИ-БЕЗБЕДНОСТ И СТИЛ ВО ЕДНО!!!

септември 23rd, 2019|

Во оваа статија ќе ги истражиме придобивките од користењето на професионалните подни стапки за задржување на влага и нечистотија во вашите деловни објекти. Подните стапки (облоги) за к [...]

Име

Go to Top