КОНТАКТИРАЈ НЕ

Нашиот индивидуален пристап кон секој клиент, придонесува за креирање на уникатни производи и услуги создадени за специфичните потреби на секој бизнис. Од канцеларии, преку фабрики, хотели, кафетерии, ресторани, сали за свадби до јавни установи.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Нашите произоди ви ги презентираат последните технологии во хигиената надвор од домот (away from home). Ние сме тука да испорачаме соодветно решение за Вас.

ТЕЛЕФОН

РАБОТНО ВРЕМЕ

08:00 – 16:00

    Следете не и на социјалните мрежи!