Опис на производот

Обезбедува основна удобност и спречува пролизгување во влажни подрачја. Фабрички заоблени  рабови на сите 4 страни за лесен пристап со колички. Изработени од тешки гумени соединенија, дизајнирани да дадат долг работен век. Составот со нитрилна гума е отпорно на маснотии и масла. Агресивна површина отпорна на лизгање. Лесно ракување при чистење.

Ергономска корист произлегува од работна платформа со дебелина од 12,7 mm. Големи дренажни отвори и столпчиња обезбедуваат аерација и овозможуваат истекување на течностите и остатоците, оставајќи ја површината чиста. Чистење со детергент и воден млаз се препорачува за продолжен работен век.