Опис на производот

Суви средини – високофреквентни работни средини. Најпродаваната  во Европа стапка против  замор со ергономски карактеристики.

Работна површина составена од носечка површина врз еластичнамикроцелуларна винилна основа за максимална издржливост, удобност и изолација од тврдиподови и вибрации. Дијамантскиот дизајн на површината  овозможува лесно движење и свртување.

Дизајнот и материјалниот состав го прават ова најсовремено решение за отстранување на замор при статичко и динамично работење.

Препорачана употреба:

  • Тешки – суви индустриски средини во производни погони,Линии за склопување , подигање, пакување, логистика, магацини, индивидуалниработни станици. Исто така погоден за комерцијални средини, вклучувајќихотели, шалтери за продавници, стоковни куќи, банки,ресторани, итн.

Спецификации:

  • Површината на површината од 4,7 mm ПВЦ постојано се врзува на 9,3 mmеластична подлога од микроцелуларен винил.
  • Вкупна дебелина: 14 mm
  • Тежина: 5,5 кг по м2
  • Класификација на пожар Bfl-S1 тестирана според EN 13501-1
  • Коефициент на триење сертификат NSFI.

• Без DOP, ослободен од DMF, без супстанции што ја осиромашуваат озонската обвивка, безсиликон и без тешки метали.