About globalservis

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far globalservis has created 14 blog entries.

Како да одберете ергономска подна облога (стапка) против замор за работните позиции?

By |2019-09-28T19:56:54+00:00септември 23rd, 2019|Uncategorized @mk, Блог|

Постојат многу видови на ергономски подни облоги кои се продаваат како подни обл [...]

Зошто да се користат ергономски подни облоги против замор?

By |2019-09-28T19:57:04+00:00септември 23rd, 2019|Uncategorized @mk|

Против-замор подните облоги  често се користат за намалување на нарушувања на но [...]

15ти ОКТОМВРИ СВЕТСКИ ГЛОБАЛЕН ДЕН ЗА МИЕЊЕ НА РАЦЕ-ЗДРАВЈЕ И ХИГИЕНА ПРЕД СЕ!!!

By |2019-09-27T09:39:18+00:00септември 23rd, 2019|Uncategorized @mk|

Со оваа статија би сакале да ви објасниме зошто е важно да се одржува хигиената [...]

Go to Top