Во оваа статија ќе ги истражиме придобивките од користењето на професионалните подни стапки

за задржување на влага и нечистотија во вашите деловни објекти.

Подните стапки (облоги) за контрола на нечистотија се практични и  во зависност од нивниот дизајн можат да бидат и вистински привлечни за очи. Но, абсорбените шампиони можат да направат многу повеќе од тоа, вработени во влезните области, канцеларии или магацини, тие исто така можат да пренесат важни информации. Тие можат да бидат дизајнирани да одговараат на вашите барања  со соодветни бои и логоа, па дури и да го покажат патот. 

Прашина , полен или кал по невреме или дожд, дури и во летните месеци  секој чекор несакајќи носи многу нечистотија во трговски центри, ресторани и канцелариски згради. Подните Стапки  за контрола на нечистотија во влезните места ја задржуваат оваа нечистотија. За подобрена чистота и безбедност во сите згради! 20% од сите несвесни несреќи,се од  лизгање и паѓање. Правилниот избор на подни стапки (облоги)може да ви помогне да избегнете вакви несреќи. Чекор напред во секој поглед.

 Подовите исто така може да станат лизгави поради суво или правливо загадување на подот, како што се пилевина или други остатоци што се акумулираат на површината. Песокот, парчињата чакал и нечистотијата обично се нарекуваат „грамада прашина“ затоа што делуваат како минијатурни лежишта на топка кога се фаќаат помеѓу тврда подна површина и мазен ѓон на чевли

Нашата контрола на прашина и влага може да апсорбира големи количества на влага тие се направени од посебен матетијал  кој може да впие повеќе литри прашина и влага на квадратен метар. Што мислите колку влага можат да апсорбираат? Два литри, четири литри, или уште повеќе?

Персоналот на служба во ресторани, кафулиња и пабови одат во просек  секој ден-10 километри и повеќе меѓу пултот, нивните гости и однадвор! Препорачуваме подни стапки (облоги)во областа на влез особено сега во есен да ги заштитиме од лизгање тие ја впиваат опасната влага како и нечистотија и може да се дизајнира во индивидуален изглед. Безбедност и стил во едно .

Дали знаевте дека нашите подни стапки  за контрола на прашината се навистина апсорбирачки шампиони? Тие можат да апсорбираат до 4,5 литри  влага и 1000 грама прашина на метар квадратен. Не е лошо, нели? Сепак, што е најважно, оваа нечистотија тогаш не влегува во внатрешноста на зградите. Ова ги задржува подовите со сигурност заштитени  во зимо и лето.

Дали ја сакате есента колку и ние?  ние сакаме да ги нарекуваме есенски месеци нашите месеци на подни стапки (облоги) ако се извалка надвор внатре во вашиот ресторан, продавница или канцеларија се треба да остане чисто и безбедно. Затоа ние нудиме широк спектар на подни стапки за контрола и безбедност на подовите  за вашите деловни објекти .

Подот со висока фрекфенција може да стане лизгав, особено за време на дождливи денови. Спречите лизгање и паѓање во вашите простории со нашите подни стапки, затоа заштитете се. 

 За совршено есенски расположение!