Нешто навидум толку мала работа е апсолутно неопходна за сите бизниси. Еве зошто:

Подните стапки ги штитат вашите клиенти и вработени од несреќи од лизгање и паѓање. Лизгањето се случува обично предизвикано од чевли и влажен или мрсен под. Подните стапки (облоги) делуваат како бариера помеѓу лизгавиот под и поединецот. Ова ви заштедува пари од потенцијални побарувања за компензација на штета од работници и побарувања од одговорност за повреда која се случила во вашиот објект.

Освен за посериозните работи, подните Стапки (бришачи за обувки) исто така влијаат на тоа дали клиентот ќе сака да се врати во вашиот деловен објект. Ова е затоа што, без оглед колку пати чистите, вашите подови повторно ќе се извалкаат брзо. Гумираните подни Стапки со подлога од нитрилна гума и површина за движење со текстилни влакна ја задржуваат нечистотијата од чевлите. Не само што подните Стапки влијаат колку е чист вашиот објект, тие исто така го спојуваат изгледот на вашата установа. Слично на секое друго парче на украсот во вашиот деловен простор, подните Стапки помагаат во зајакнувањето на безбедноста и изгледот на бизнисот. Убава влезна подна стапка им покажува на клиентите дека се гордеете со она што го правите и дека давате се од себе да го направите вашиот објект да ги покани да се вратат повторно во вашиот објект.