Соочувајќи се со новата реалност и потребата од дезинфекциони бариери за обувки, започнавме потрага по решението кое ќе биде најефикасно, најбезбедно а воедно да биде и стилски изведено.

Решение за спроведување на протоколот за работа на угостителските објекти за сместување.

Решението е овде. Нудиме решение за проблемот. Едноставно бариерата која воедно е направена од висококвалитетна нитрилна гума е трајно решение за вашата безбедност нудејќи и стилско решение