Опис на производот

Граничниците за задржување на водата на Water-Horse може да задржат до 4,5 литри вода по квардатен метар и заедно со специјалниот “вафла” дизајн ја чисти нечистотијата од чевлите и гарантира одлична отпорност на пролизгување. Површината на Water-Horse е 100% полипропилен и затоа се издржливи на избледување и гниење. Дополнителната тежина на подната стапка исто така значи дека ќе остане стабилна дури и во ветровити услови на отворено.

Грбот (позадината) на подната стапка е 100% нитрилна гума за да се осигура дека стапката лежи рамно и сигурно на подот, отпорна е на лизгање, а гумените граници не се свиткуваат од ладното време. Рабовите на патосникот ја намалуваат опасноста од сопнување и флексибилноста на гумата осигурува дека рабовите нема да се оштетат . Ова резултира со висока издржливост и ви обезбедува трајни перформанси и изглед.