Опис на производот

Диспензерот за тоалет хартија во листови е идеален за ниски до средни фреквентни локации. Тој нуди подобрена хигиена со издавање на лист по листа со  што им овозможува на вашите гости само да го допрат листот што го користат.

Дозерите имаат функционален, модерен  и мал дизајн заштедува простор  кој дава траен впечаток за вашите гости. Дозаторите за  тоалет хартија  лесно се полнат со флексибилно полнење и минимален отпад.