Project Description

Опис на производот

Центар пулл систем за тоалет хартија е наменет за средно и високофреквентни локации.

Дозаторот е со голем капацитет на тоалет хартија која што е заштитена од надворешни влијанија.Извлекувањето  на лист по лист овозможува гостинот да го допира парчето што го користи.

Од овој систем на дозирање бенефитите се:

  • Извлекување  на лист по лист има заштеда на тоалет хартија до 30 % спрема стандардните џамбо ролни.
  • Заштедува време заради големиот капацитет на тоалет хартија во диспензерот каде што полнењето на диспензерот е поретко.
  • Максимална хигиена.
Порачај