Опис на производот

Повеќекратно-наградуваниот V-Air® SOLID користи пионерска технологија за освежување обезбедувајќи постојан интензитет на благ мирис до 60 дена.

V-Air® SOLID е без аеросоли, течности и обезбедува уникатно доживување поразлично од другите освежувачи на воздух.