Project Description

АВТОМАТСКИ ДИСПЕНЗЕР ЗА ХАРТИЕНИ БРИШАЧИ

Автоматскиот диспензер за хартиени бришачи за раце на сензор е наменет за високофреквентни локации. Дозаторот им дава на своите гости врвно искуство за бришење на рацете.

Без допир и еднократното издавање на едно парче хартија ја намалува потрошувачката до 30 % како што и ја подобрува хигиената. Можноста за подесување на должината на парчето хартија ви овозможува да ја изберете должината на хартијата за раце која што е идеална за вашиот бизнис. Прекрасниот изглед на дозерот ја обезбедува елеганцијата со Ocean дизајнот.

Порачај