Project Description

Опис на производот

Пената за раце на Глобал Сервис  е со зголемено количество на  посебно одбран  парфем и глицерин која што дава нежност, пријатна арома и грижа   на вашите раце. Пената за раце дава повеќе дози во споредба со течен сапун и има заштеди. Помалата потрошувачка овозможува поретко надополнување на диспензерот за пена  при што се заштедува време.

Тој генерира многу помалку течност во вашата рака, но лесно се шири, со што ви дава впечаток дека користите многу. Се чувствува како да користите повеќе, но всушност користите помалку сапун отколку што инаку би го сториле. Има значителни заштеди на вода. Овозможува продолжено покривање на пена  на рацете, а потоа се исплакнува брзо и лесно.

Истражувањата покажуваат дека корисниците на пена користат 10% помалку вода за да се исплакнат. Тоа значи дека комерцијалните корисници како што се аеродромите, училиштата, канцелариите и болниците можат да имаат значителни заштеди на сметката за вода.

Порачај