Опис на производот

Природна заштита со екстракт од пиретрин! Апсолутно решение за муви и комарци! Загарантиран резултат во борбата против муви и одбивање на инсекти.

Со искуството и експертизата на Глобал Сервис, компанија во областа на хигиенските услуги, Хигиенската служба нуди месечна контрола на летечки инсекти со водечките и најстари тестираните производи во Европа во однос на нивната ефикасност. Ефикасна заштита против муви.

Се користат во: професионални кујни и области за подготовка на храна во ресторани, куќи за скара, пекари, слаткарници, хотели, продавници, болници, индустриски простории, магацини и сл.