Project Description

Опис на производот

Природна заштита со екстракт од пиретрум! Апсолутно решение за муви и комарци! Загарантиран резултат во борбата против и одбивање на инсекти.

Со искуството и експертизата на Глобал Сервис,  компанија во областа на хигиенските услуги, Хигиенската служба нуди месечна контрола на  летечки инсекти со водечките и најстари тестираните производи во Европа во однос на нивната ефикасност.

Се користат во: професионални кујни и области за подготовка на храна во ресторани, куќи за скара, пекари, слаткарници, хотели, продавници, болници, индустриски простории, магацини и сл.

Порачај