Project Description

Опис на производот

Мрежичките  нудат ефикасно средство за одржување на писоарите. Овозможуваат слободното истекување на урината додека писоарите  се ароматизирани.

Мрежичките за  писоар заштитуваат од прскање наоколу со што се спречува непријатната миризба и  делува  како мрежа за да се фатат остатоци како што се гума за џвакање, цигари, хартија и друг отпад.

Порачај