Опис на производот

Ароматизирана мрежичка fre-pro Wave 3D – Најдобра мрежичка за писоари

Проблемот со мирисот во писоарите може да биде непријатен. Затоа ви го претставуваме мрежичката за писоари Wave 3D. Изработенa од специјално мирисен пластичен материјал, овој производ содржи патентирана технологија за освежување на воздухот во писарите за цели 30 дена. Со неговото одлично спречување на прскањето, вашите писоари ќе останат свежи и чисти.

Карактеристики на мрежичката за писоари Wave 3D:

  • Освежување на воздухот во текот на 30 дена.
  • Соодветен за VOC во САД и Европа – еколошки пријателски.
  • Елиминирање на лошите мириси: не само што ги маскира, туку и  ги елиминира лошите мириси на изворот.
  • Транспарентен и флексибилен дизајн со, го намалување на прскањето, и спречива остаотоци од цигари и мастики да навлезат во цевките.

Со Fre-pro Wave 3D од fresh  уживајте во свежите и ароматизирани писоари цел месец!