Опис на производот

Внатрешните  простории и корпоративниот  декор со оваа стапка обебедуваат најчиста боја. Стапките Монотон ќе комплиментира  во просторот каде што  чистотата и стилот се важни.

Развиена за да се спротивстави на најтешките барања во фреквентните простории. Текстурата на површината ја отстранува нечистотијата и влагата од обувките  и ја задржува меѓу влакната.

Комбинирајте ја оваа извонредна функционалност со поддршка од нитрилна гума која е отпорна на лизгање. Монотон стапката е  меѓу лидеритево професионалните влезни стапки.

Зошто да изберете Монотон?

  • Чисто изразени бои
  • Контрола на прашина, нечистотија и влага
  • Екстремно издржлива
  • 100% Гумена подлога отпорна на лизгање