Project Description

Опис на производот

Оваа стилска корпа за отпадоци е идеална за отстранување на хартиени брисачи за раце и општ отпад по употреба.

Корпата  располага со лесен систем кој се наоѓа во базата на корпата, што го олеснува поставувањето и отстранувањето на вреќичката.

Кантата има одличен дизајн, поттикнувајќи ги корисниците да го компресираат секој отпад пред отстранувањето. Исто така е монтиран на ѕид за лесно чистење под и околу единицата.

Порачај