Опис на производот

Професионални подни стапки за нечистотија за комерцијална употреба. Издржливоста и високиот капацитет за зафаќање на нечистотија ја прават оваа подна стапка совршен избор за многу често посетувани области како што се влезови, коридори, лифтови и приемни клупи.

Зошто да изберете IRON-HORSE?

  • Извонредни перформанси за нечистотија и влага
  • Отпорен на лизгање
  • EN 13501-1 тестирани
  • Без ПВЦ
  • Апсорпција на нечистотија 800g/m2
  • Апсорпција на влага 3-4l/m2