Project Description

Опис на производот

Високо апсорпциони подни стапки направени со високо апсорпциони својства за тешки високофреквентни места. Со повисоки влакна оваа подна стапка има зголемена способност да ги улови нечистотијата и влагата што го прави погоден за високо фреквентни области како влезови.

Зошто да изберете IRON-HORSE XL?

  • Извонредни перформанси за нечистотија и влага
  • Отпорен на лизгање
  • EN 13501-1 тестирани
  • Без ПВЦ
  • Апсорпција на нечистотија 1000g/m2
  • Апсорпција на влага 4-5l/m2
Порачај