Project Description

Опис на производот

Ролните се со екстра голем капацитет каде што се заштедува на време за надополнување на хартија.

Сината боја на хартијата овозможува подобра прегледност  доколку остане парче хартија на работните површини  е идејална за користење во професионални кујни.

Порачај