Project Description

Опис на производот

“Делукс линија”
Опис: Прибор за јадење Sleeve standus-014 (класичен бургунд)
Големина: 235 mm x 72 mm (lxw)
Салфетка: 2-слој, 40×40 см (16×16 инчи), бургунд
Парчиња по случај: 600
Минимален редослед: 24 случаи

Порачај