Опис на производот

Џеб за прибор “Делукс линија”
Опис: Џеб за прибор за јадење standus-014 (класичен бургунд)
Големина: 235 mm x 72 mm
Салфетка: 2-слоја, 40×40 см, бургунд
Парчиња во пакување: 600