Опис на производот

Опис: Прибор за јадење со ракав детски изненадувачки комплет Момци
Големина: 235 mm x 72 mm (lxw)
Салфетка: 2-слој, 40×40 см (16×16 инчи), бела боја
Парчиња по случај: 600
Минимален редослед: 5 случаи