Опис на производот

Винилските влакна ги отстрануваат нечистотијата и влагата од чевлите за да ги заробат нечистотиите во стапката и да спречат да бидат внесени во објектот. Долготраен флексибилен материјал е отпоренна ултра виолетово зрачење, одлично се изведува во различни временски услови и се прилагодува на било која површина. Не апсорбира вода.

Обезбедува минимално движење и ги држи остатоците подалеку од подните површини во објектот. Подлога е од непорозен винилен слој кој се излачува во горниот дел на мрежата за максимална издржливост за да не се деламинира.