Project Description

Опис на производот

Наменета за ниско и средно фреквентни места. Дозирање на еден лист за намалена потрошувачка и зголемена хигиена.

Екстра тенок дизајн е  привлечен и заштедува простор. Можноста за лесно надополнување овозможува  никогаш да не остане дозаторот без хартија за раце.

Z фолд  свиткана хартија за раце е популарна и најчесто употребувана “премиум” свиткана хартија. Свитканиот дизајн во облик на Z овозможува “еднократно” извлекување  на хартија  и елиминирање на непотребното дозирање на повеќе листови на хартија одеднаш.

Порачај