Дифузер за арома

Опис на производот

Арома дифузерот користи напредна технологија на атомизирање за да создаде фина магла од мирис, кој потоа се распостранува во околината.

Внатрешните средини се ароматизирани со уникатни мириси со користење на нашата водечка технологија за дифузија на мириси. Идеално решение за климатизација за хотели, казина, спортски сали, простории за малопродажба и угостителски објекти, и многу други.