Project Description

Опис на производот

Подобрување на квалитетот на вашиот професионален простор и позитивно влијание врз расположението на вашите вработени и клиенти со избирање на месечна промена на боцата за освежување на воздухот.

Изберете од широк спектар на освежителни, релаксирачки, овошни или посложени орнаменти, оние кои најдобро ги задоволуваат Вашите работни места. Идеални за: хотели, бизниси, продавници, кафе, ресторани, простории за соблекувални, W.C. итн.

Порачај