Оваа висококвалитетна полиуретанска подна стапка е позната по својата врвна удобност и долготрајност. Клучна карактеристика на перформансите за топлинска изолација се должи на еднаква структура на затворени ќелии во која е заробен гасот. Интегралната површина ги додава својствата на отклонување на силата на компресија (>120 според ASTM 3574C), обезбедува отпорност на абење и не е порозна. Уникатната подлога на работното место гарантира оптимални ергономски ефекти во стационарни стоечки позиции. Сите четири страни имаат закосени рабови за да се минимизираат опасностите од сопнување. Слободно се поставува на подот, без потреба од инсталација. Се користи за општа намена. Еколошки, произведен без употреба на средства за дување на базирани на јаглерод, без фреон.

Спецификации:
Висококвалитетна полиуретанска стапка за општа намена
Ергономски дизајнираната површина на меурчиња обезбедува сигурна основа и олеснување на замор
Вкупна дебелина: 14 мм
Тежина: 4,8 кг на м²
Оценка на отпорност на лизгање R11 според DIN 51130 и BG-правило BGR181

Бои:
Сивa
Димензии:
65 см x 95 см
65 см х 140 см
65 см х 185 см
95 см х 125 см
95 см x 155 см
95 см х 185 см