Опис на производот

Уникатниот патентиран материјал на освежувачот на воздух од fre-pro содржи 30 пати повеќе освежувачи отколку стандардните пасивни освежувачи. Неговиот иновативен дизајн ви овозможува да го закачите fre-pro hang tag-от каде што сакате, без никакви штетни последици за животната средина, бидејќи не содржи компоненти кои ги осиромашуваат озонската обвивка.

Hang-tag Fre-pro од Fresh освежувач на воздух е 100% рециклиран, што значи дека еколошки ја заштитува природата. Hang tag-от Fre-pro може да се стави на секое место според вашите потреби, без разградба или загадување на водата. Освен тоа, fre-pro е идеален за употреба во следниве локации:

  • HoReCa
  • Канцелариски и деловни згради
  • Санитарни простории