Portfolio

Скајвокер ПУР

2023-01-07T20:42:17+00:00

Оваа висококвалитетна полиуретанска подна стапка е позната по својата врвна удобност и долготрајност. Клучна карактеристика на перформансите за топлинска изолација се дол [...]

Арома дифузер

2023-01-07T19:13:07+00:00

Опис на производот Арома дифузерот користи напредна технологија на атомизирање за да создаде фина магла од мирис, кој потоа се распостранува во околината. Внатрешните средини [...]

Sanitop

2019-06-19T22:10:11+00:00

Опис на производот Обезбедува основна удобност и спречува пролизгување во влажни подрачја. Фабрички заоблени  рабови на сите 4 страни за лесен пристап со колички. Изработени [...]

Cusion Trax

2019-06-10T20:27:47+00:00

Опис на производот Суви средини – високофреквентни работни средини. Најпродаваната  во Европа стапка против  замор со ергономски карактеристики. Работна површина составена о [...]

Име

Go to Top