Тоалет хартија

Тоалет хартија во листови

2021-03-06T07:25:06+00:00

Опис на производот Диспензерот за тоалет хартија во листови е идеален за ниски до средни фреквентни локации. Тој нуди подобрена хигиена со издавање на лист по листа со  што им [...]

Тоалет хартија центар пул

2022-06-02T19:37:36+00:00

Опис на производот Центар пулл систем за тоалет хартија е наменет за средно и високофреквентни локации. Дозаторот е со голем капацитет на тоалет хартија која што е заштитена [...]

Име

Go to Top