Арома дифузер

2021-09-23T20:18:39+00:00

Опис на производот Арома дифузерот користи напредна технологија на атомизирање за да создаде фина магла од мирис, кој потоа се распостранува во околината. Внатрешните средини [...]

Изи Фреш

2022-06-25T22:39:08+00:00

Опис на производот Уникатниот патентиран материјал содржи 30 пати повеќе освежувачи на воздух од стандардните освежувачи. Не содржи компоненти што ја осиромашуваат озонската о [...]

Солид

2019-06-10T14:30:22+00:00

Опис на производот Повеќекратно-наградуваниот V-Air® SOLID користи пионерска технологија за освежување обезбедувајќи постојан интензитет на благ мирис до 60 дена. V-Air® SOLID [...]

Аеросол

2019-06-10T14:54:42+00:00

Опис на производот Подобрување на квалитетот на вашиот професионален простор и позитивно влијание врз расположението на вашите вработени и клиенти со избирање на месечна проме [...]

Go to Top