ароматизирани мрежички за писоар fre-pro 2.0

Опис на производот

Мрежичките  нудат ефикасно средство за одржување на писоарите. Овозможуваат слободното истекување на урината додека писоарите  се ароматизирани.

Мрежичките за  писоар заштитуваат од прскање наоколу со што се спречува непријатната миризба и  делува  како мрежа за да се фатат остатоци како што се гума за џвакање, цигари, хартија и друг отпад.

Wave 2.0 се продава како сет со две мрежички вклучени во сетот.

Ја задоволува ЕУ регулативата за VOC.