Дезинфекција на тоалети

Мрежички за писоар фреш

2019-06-10T20:22:57+00:00

Опис на производот Мрежичките  нудат ефикасно средство за одржување на писоарите. Овозможуваат слободното истекување на урината додека писоарите  се ароматизирани. Мрежичките [...]

Мрежички за писоар вектаир

2019-06-10T20:21:36+00:00

Опис на производот Мрежичките  нудат ефикасно средство за одржување на писоарите. Овозможуваат слободното истекување на урината додека писоарите  се ароматизирани. Мрежичките [...]

Диспензер за автоматска дезинфекција со санитарна течност

2022-06-25T22:31:05+00:00

Опис на производот Модерниот дизајн,  и капацитетот од 825 мл санитарна течност , ЕКСТРАСАН (EXTRASAN) е дизајниран за надградба на санитарната површина и обезбедува дезинфекц [...]

Име

Go to Top