Брисачи на раце

Сензорски бришачи за раце

2021-11-17T21:11:49+00:00

АВТОМАТСКИ ДИСПЕНЗЕР ЗА ХАРТИЕНИ БРИШАЧИ Автоматскиот диспензер за хартиени бришачи за раце на сензор е наменет за високофреквентни локации. Дозаторот им дава на своите гости в [...]

Име

Go to Top